Outstanding-Productions

Marketing,
Communicatie en
Social Media


Creatief

Copywriting, Fotografie, Drukwerk ontwerpen en denken buiten de gebaande paden. Wij borrelen van de creativiteit.

Social Media

Social media zijn constant in beweging. Storytelling, volgers, likes, wat is er precies belangrijk? Wij adviseren en kunnen taken op ons nemen.

Visie

Wat is uw visie? Hoe brengt u die visie over? Is er een fit tussen uw visie en de perceptie van uw bedrijf? Outstanding-Productions ondersteund met raad en daad.

Evenementen

We zijn specialist op het gebied van theater en event marketing. Het boosten van kaartverkoop én het organiseren van sociale evenementen.

Een speciale niche binnen event marketing: CIRCUS & VARIÉTÉ

CIRQommunication

Bezoek hét marketingcommunicatiebureau op circus- en variétégebied

Over ons

Outstanding-Productions is een fullservice marketingcommunicatie bureau. Van advies tot en met het compleet verzorgen van uw marketingcommunicatie en social media. 

In Februari 2020 creëerde Outstanding-Productions de nieuwe souvenir brochure voor de Engelse theatercircussensatie Cirque Berserk.

Dankzij een goede voorbereiding lag de designbasis klaar en kon er na de photoshoot tijdens live-shows in het Birmingham REP theater snel geschakeld worden. Dankzij een geoliede samenwerking met de Engelse drukkerij was er in een vloek en een zucht een nieuwe up-to-date souvenir brochure verkrijgbaar.